Träffen Loppis 

Träffen loppis - just nu används lokalen som vaccinatons mottagning.
 

Träffen inomhusloppis 2022.
Nu är det dags för årets andra inomhussäsong i nostalgiska och klassiska Träffen (gamla Folkets Park) i Nyköping. Loppisen kommer att vara begränsat till ca: 70 platser (second-hand försäljning) att sälja på inomhus. Alla platser förbokas och betalas i förskott. Du bokar en plats på ca: 3 m (stol och bord ingår) och klädställning hyr du extra av oss så får du disponera en större plats (4 m). Inga bord eller klädställningar får tas med hemifrån pga av utrymningsskäl. Bokning sker helst online. 
 


Till dig som besöker oss


Inträde 25 kr, barn upp till 15 år gratis.
Fika finns att köpa och toaletter finns att låna.
Gratis parkering finns utanför Träffen.
Tiderna är alltid 10.00-14.oo och inget insläpp före sharp 10.00...se mer om datum nedan. 
 

Så här går det till

-Boka din plats i webbshopen eller ring på 0760-188875 och boka din plats.
-Förskottsbetalning gäller, betalning = bokad plats.
-Det går tyvärr inte att avboka ett bord men ni kan överlåta det till någon annan.
-Betalning för platsen och ev. bord och klädställning görs i webbshopen med swish postgiro/bankgiro.
-Om du inte har möjlighet att boka online kan du ringa in din bokning på 0760-188875, förskottsbetalning gäller även då med swish. 
- Egen stol, bord eller klädställning får inte medtagas pga utrymmesskäl och utrymmningsvägar.
-En plats kostar (3 meter) 300 kr och ett bord och en stol ingår i priset. Klädställning kan hyras separat för 100 kr/st och då ingår en större plats på 4 m.
-Bordens storlek är 180x80, max 2 säljare per bord/plats. Inga saker får vara framför borden.
-Insläpp från 8.30 för säljarna. Ingång och parkering för säljare på baksidan och gratis parkering finns på Träffens framsida för besökare.
-Det är viktigt att du är kvar till exakt kl. 14.00 för alla besökares skull då vi har betalning för våra köpare.
-Samtliga säljare måste vara ute ur Träffens lokaler 14.45.
-Städa och ta med dina prylar hem! När dagen är slut städar du din plats och tar med dig dina sopor och osålda prylar från loppisen. Det är inte tillåtet att lämna kvar några sopor eller prylar på området. För kvarlämnade sopor/prylar debiteras en sophanterings-avgift om 1000 kr.
-Vi tar inte ansvar för några som helst återköp oavsett orsak att det inte blev bra. Vi ansvarar bara för arrangemanget som sådant, hyrplatserna samt fika och toaletter.
-När du anländer till loppisen kommer du att få en blankett (se nedan), där du ska fylla i namn, adress, telefonnummer och personnummer. Detta krävs för att få sälja på loppis/marknad, enligt Lagen om Torg- och marknadshandel. Vi är skyldiga att spara alla blanketter i 7 år och ge skatteverket insyn i dessa om de frågar/önskar. Arrangören förbehåller sig även rätten att kontrollera legitimation på säljare, samt efterfråga och anteckna ursprung för de prylar som säljs. 


Vad får man sälja?

-Loppisplatserna är till för privatpersoner som vill sälja sina begagnade prylar. Är du företag eller förening eller annan organisation ange det i din bokning (boka som företag).
-Det är INTE tillåtet på någon platskategori att sälja mat, bullar, bröd ( ej heller sälja bröd, bullar och kakor i påsar ) eller dryck för direktförtäring, vapen även luftvapen, knivar etc, levande djur eller något som är olagligt eller kan väcka anstöt, inte heller bedriva uthyrning eller lotterier, eller marknadsföra till konkurrerande verksamheter. Fråga alltid arrangören innan om du är osäker.
-Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare när som helst under dagen, som arrangören bedömer stör arrangemanget.

Datum 2022