Boka Motalaloppis 

Gallerian Motala (f.d. HM:s lokal)


Så här går det till!
 

Välkommen till Megaloppis i Motala med 50 säljplatser.
DATUM: Lördag 13 nov.

- Alla platser på gallerian inomhusloppis bokas online.
- När du bokat din plats eller platser nedan går du till kundkorgen och bekräftar ditt köp genom att välja betalningsmetod och ange dina adressuppgifter. När du sen fått din orderbekräftelse betalar du omgående samma dag med swish, pg eller bg.
- När din order är registrerad är din plats bokad. Du får ett kvitto skickat till din e-post efter din betalning.
- Avbokning: Det går tyvärr inte att avboka en plats men ni kan överlåta det till någon annan eller sälja din plats om någon köar för en plats. Om arrangören ställer in får du förstås tillbaka din betalning.
-Om det är fullbokat kan du ställa dig på en köplats för att köpa en ev. avbokningsplats. Formulär finns på kontaktsidan.
-När platserna är fullbokade tar vi bort möjligheten att köpa plats online och meddelar detta på vår webbplats.
En vecka innan loppisen får du information via SMS om din plats, login lösenord till "säljare" och annat som är värt att veta.
- Viktigt: för att sälja och tjäna bra  krävs det många köpare så sprid gärna datum och tider om våra loppisar på sociala medier (@linkopingloppis.se) och genom mun till mun metoden till dina kompisar, arbetskamrater och släkt.


Boka din loppisplats nedan!

Här nedan bokar du din plats. Egna bord, stola/ar får tas med hemifrån, totalbredd på din plats är max 3 meter (du kan också hyra bord vid behov). Har du behov av klädställning måste du boka en plats avsedd för det dvs en plats på 4 meter (ta med egen klädställning eller hyr av oss. Betalparkering för säljarna och kunder finns runtom gallerian. Max 2 säljare per bord. Toalett finns i gallerian. Fika/mackor och korv med bröd finns på loppisen.

Lägg dina produkter i varukorgen, gå sen till kundkorgen i högra hörnet och följ instruktioner för bokning och betalning.


Boka Motala galleria megaloppis 13 nov