Mjölby Loppis 

Ingen loppis i Mjölby och Gallerian under hösten 2022
 

Inomhusloppis i Mjölby
Nu är snart inomhussäsongen igång i Mjölby. Loppisen kommer att vara begränsat till ca: 60 platser (second-hand försäljning) att sälja på inomhus. Alla platser förbokas och betalas i förskott. Du bokar en plats på 3 m. Stol, bord och klädställning ingår ej så ta med egen/egna eller hyr av oss online (stol kan inte hyras). All bokning sker helst online. 
 


Inträde 10 kr, barn upp till 15 år gratis.
Fika och mat finns att köpa precis utanför loppisen i gallerian. Fräscha toaletter finns att låna i gallerian.
Gratis och betalparkeringar finns utanför.
Tiderna är alltid 10.00-14.0o och inget insläpp före sharp 10.00.

Så här går det till

-Boka din plats i webbshopen eller ring på 0760-188875 och boka din plats.
-Förskottsbetalning gäller, betalning = bokad plats.
-Det går tyvärr inte att avboka ett bord men ni kan överlåta det till någon annan.
-Betalning för platsen och ev. bord och klädställning görs i webbshopen med swish postgiro/bankgiro.
-Om du inte har möjlighet att boka online kan du ringa in din bokning på 0760-188875, förskottsbetalning gäller även då med swish. 
- Egen stol, bord eller klädställning får medtagas men måste inrymmas i avsedd och upptejpad plats (totalt inkl. klädställning och bord max 3 meter). Har du klädställning med måste du meddela detta så du får en avsedd plats för klädställning.
-En 3 m plats kostar 250 kr,  bord 75 kr extra och klädställning 50 kr extra.
-Bordens storlek är 180x80, max 2 säljare per bord/plats. Inga saker får vara framför borden.
-Insläpp från 8.30 för säljarna.
-Det är viktigt att du är kvar till kl. 14.00 för alla besökares skull.
-Städa och ta med dina prylar hem! När dagen är slut städar du din plats och tar med dig dina sopor och osålda prylar från loppisen. Det är inte tillåtet att lämna kvar några sopor eller prylar på området. För kvarlämnade sopor/prylar debiteras en sophanterings-avgift om 1000 kr.
-Vi tar inte ansvar för några som helst återköp oavsett orsak att det inte blev bra. Vi ansvarar bara för arrangemanget som sådant, hyrplatserna samt fika och toaletter.
-När du anländer till loppisen kommer du att få en blankett (se nedan), där du ska fylla i namn, adress, telefonnummer och personnummer. Detta krävs för att få sälja på loppis/marknad, enligt Lagen om Torg- och marknadshandel. Vi är skyldiga att spara alla blanketter i 7 år och ge skatteverket insyn i dessa om de frågar/önskar. Arrangören förbehåller sig även rätten att kontrollera legitimation på säljare, samt efterfråga och anteckna ursprung för de prylar som säljs.
 


Vad får man sälja?

-Loppisplatserna är till för privatpersoner som vill sälja sina begagnade prylar. Är du företag eller förening eller annan organisation ange det i din bokning (boka som företag).
-Det är INTE tillåtet på någon platskategori att sälja mat, bullar, bröd ( ej heller sälja bröd, bullar och kakor i påsar ) eller dryck för direktförtäring, vapen (även luftvapen, knivar etc), levande djur eller något som är olagligt eller kan väcka anstöt, inte heller bedriva uthyrning eller lotterier, eller marknadsföra till konkurrerande verksamheter. Fråga alltid arrangören innan om du är osäker.
-Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare när som helst under dagen, som arrangören bedömer stör arrangemanget.