Boka inomhusloppis 

Boka Kvarnen


Så här går det till!
 

Välkommen till loppis inomhus i galleria Kvarnen - Mjölby med ca: 60 säljplatser.

- Platser på loppisen kan bokas online 250 kr/plats. Du kan boka flera platser om du vill till din bil. Har du andra frågor om platser eller försäljning ring 0760-188875.
- När du bokat din plats eller platser nedan går du till kundkorgen och bekräftar ditt köp genom att välja betalningsmetod och ange dina adressuppgifter. När du sen fått din orderbekräftelse betalar du omgående samma dag med swish, pg eller bg.
- När din order är registrerad är din plats bokad. Du får ett kvitto skickat till din e-post efter din betalning.
- Avbokning: Det går tyvärr inte att avboka en plats men ni kan överlåta det till någon annan. Om arrangören ställer in får du automatiskt behålla din bokning till nästa loppis.
-Om det är fullbokat kan du ställa dig på en köplats för att köpa en ev. avbokningsplats. Formulär finns på kontaktsidan.
-När platserna är fullbokade tar vi bort möjligheten att köpa plats online och meddelar detta på vår webbplats.
Ta med ditt kvitto att visa för personalen när du anländer, det är din inträdesbiljett för att komma in på loppisen.

- Viktigt: för att sälja och tjäna bra  krävs det många köpare så sprid gärna datum och tider om våra loppisar på sociala medier (@linkopingloppis.se) och genom mun till mun metoden till dina kompisar, arbetskamrater och släkt.
 

Boka din loppisplats nedan!
 

Här nedan bokar du din plats till bakluckeloppisen. Egna bord, stola/ar och klädställning får tas med hemifrån, totalbredd på din plats är 3 m. Gratis parkering för säljarna och finns runtom Gallerian. Max 2 säljare per bord. Fräscha toaletter finns på gallerian och fika/mat kan köpas på på gallerian under dagen.

Lägg dina produkter i varukorgen, gå sen till kundkorgen i högra hörnet och följ instruktioner för bokning och betalning.


Bokning för lördag.