Campushallen

Boka loppisplats på Campushallen


Så här går det till!
 

Välkommen till en av få jättestora Två-dagars (lördag & söndag) inomhusloppisar i Sverige!

- Alla platser på Campushallens inomhusloppisar bokas online.
- När du bokat din plats eller platser nedan går du till kundkorgen och bekräftar ditt köp genom att välja betalningsmetod och ange dina adressuppgifter. När du sen fått din orderbekräftelse betalar du omgående samma dag med swish, pg eller bg.
- När din order är registrerad (orderbekräftelse) är din plats bokad. Du får ett kvitto skickat till din e-post efter din betalning.
- Avbokning: Det går tyvärr inte att avboka en plats (oavsett orsak) men ni kan överlåta det till någon annan. Om arrangören ställer in får du automatiskt behålla din bokning till nästa loppis.
-Om det är fullbokat kan du ställa dig på en köplats för att köpa en ev. avbokningsplats. Formulär finns på kontaktsidan.
-När platserna är fullbokade tar vi bort möjligheten att köpa plats online och meddelar detta på vår webbplats.
-I din bokningsbekräftelse hittar du lösenord för att logga in på säljsisdan till Campushallen där du kan läsa mer om loppisen men också se vilken platsnummer du har på loppisen.
- Viktigt: för att sälja och tjäna bra  krävs det många köpare så sprid gärna datum och tider om våra loppisar/marknader på sociala medier (@linkopingloppis.se) och genom mun till mun metoden till dina kompisar, arbetskamrater och släkt.


Boka din loppisplats nedan!

Här nedan bokar du din plats till loppisar på Campushallen. Ett bord ingår i platshyran (ett bord är: 180x76). Inga egna klädställningar eller bord får tas med hemifrån pga av ev. brandutrymmning. Du får gärna ta med stol till din plats.

Du kan boka säljplats bara för lördagen och söndagen separat eller ett två-dagars paket som blir lite reducerat pris.

Lägg dina produkter i varukorgen, gå sen till kundkorgen i högra hörnet och följ instruktioner för bokning och betalning.


Just nu kan du inte boka!