Boka Cupolenloppis BARN 

Barnloppis

Kom och fynda till sommarens barnloppis på Cupolen. Ta med allt för ditt barn (0-15 år) och håll gärna temat sommar aktuellt så gott det går (inför vintern återkommer vi igen med en ny barnloppis). Du kan sälja allt som har med barn att göra t.ex. leksaker, kläder, sport, barnvagn, skor...
Var med och skapa Östergötlands största loppis för barnsaker/kläder. Vi vill göra Linköping till en återbruksstad att räkna med. Så sprid gärna detta genom att skriva ut och sätta upp vår affisch på ställen där föräldrar rör sig ofta som förskolor, skolor o.d.
Se .PDF nedan.


Så här går det till att boka plats till barnloppisen 16 maj.
 

Välkommen till en av få stora inomhusloppisar i Sverige!

- Alla platser på Cupolens inomhusloppis bokas online.
- När du bokat din plats eller platser nedan går du till kundkorgen och bekräftar ditt köp genom att välja betalningsmetod och ange dina adressuppgifter. När du sen fått din orderbekräftelse betalar du omgående samma dag med swish, pg eller bg.
- När din order är registrerad (orderbekräftelse) är din plats bokad. Du får ett kvitto skickat till din e-post efter din betalning.
- Avbokning: Det går tyvärr inte att avboka ett bord men ni kan överlåta det till någon annan eller sälja din plats om någon köar för en plats. Om arrangören ställer in får du förstås tillbaka din betalning.
-Om det är fullbokat kan du ställa dig på en köplats för att köpa en ev. avbokningsplats. Formulär finns på kontaktsidan.
-När platserna är fullbokade tar vi bort möjligheten att köpa plats online och meddelar detta på vår webbplats.
En vecka innan loppisen får du information via SMS om din plats, login lösenord till "säljare" och annat som är värt att veta.
- Viktigt: för att sälja och tjäna bra  krävs det många köpare så sprid gärna datum och tider om våra loppisar/marknader på sociala medier (@linkopingloppis.se) och genom mun till mun metoden till dina kompisar, arbetskamrater och släkt.
 

Boka din loppisplats nedan!
 

Här nedan bokar du din plats till loppisar på Cupolen (ett bord är: 180-200 x 80 cm), bord och stol ingår i platshyran (ej klädställning). Klädställning bokas separat och kostar 100 kr. Inga egna klädställningar eller bord får tas med hemifrån pga ytrymningsskäl (brand). Gratis parkering (ca 85 platser) för säljarna finns på baksidan och lite grann på framsidan i mån av plats, om den är full hänvisas ni till framsidans betalparkering. Max 2 säljare per bord. Fräscha toaletter och fikamöjligheter finns.

Lägg dina produkter i varukorgen, gå sen till kundkorgen i högra hörnet och följ instruktioner för bokning och betalning.