Cupolen Loppis 

Nostalgiska Cupolen

Cupolen inomhusloppis
Årets inomhussäsong HT-2023 är nu snart igång igen i nostalgiska och klassiska Cupolen i Linköping, mitt emot Gamla Linköping i Valla. Inte bara musik, dans och bingo är starkt förknippat med Cupolen utan även loppisar/marknad.  Det kommer att vara begränsat till 80 platser med loppisbord (second-hand försäljning). Alla platser förbokas och betalas i förskott. Cupolenloppisarna kommer att vara ca: en gång per månad och alltid lördagar kring lön. 
 


Till dig som besöker oss


Inträde 30 kr, barn upp till 15 år gratis.
Fika finns att köpa och toaletter finns att låna.
Betalparkering finns utanför Cupolen eller i Gamla Linköping (andra sidan vägen).
Öppettiderna är alltid 10.00-14.oo och inget insläpp före sharp 10.00.

 

Så här går det till

-Boka din plats i webbshopen eller ring och boka din plats.
-Förskottsbetalning gäller, orderbekräftelse = bokad plats. 
-Det går tyvärr inte att avboka ett bord men ni kan överlåta det till någon annan.
-Betalning för platsen och ev. klädställning görs i webbshopen med swish eller bankgiro/postgiro.
-Om du inte har möjlighet att boka online kan du ringa in din bokning på, förskottsbetalning gäller även då med swish. 
- Egen stol, bord eller klädställning får inte medtagas pga utrymmesskäl och utrymmningsvägar.
-En plats kostar 350 kr - 400 kr med ett bord och stol (180x80) och plats klädställning 100 kr /st extra.  
-Bordens storlek är 180-200 cm x 80 cm, max 2 säljare per bord/plats. Man har plats att lägga saker på bordet och under bordet samt till höger om bordet, ingen egen klädställning får medtagas. Inga saker får vara framför borden.
-Insläpp från 8.30 för säljarna. Ingång och gratisparkering (ca 60 st) för säljarna i mån av plats finns på numera bara på framsidan av Cupolen.
-Det är viktigt att du är kvar till kl. 14.00 för alla besökares skull.
-Samtliga säljare måste vara ute ur Cupolen före 14.45 då andra aktiviteter startar i Pingstkyrkans lokaler (Cupolen).
-Städa och ta med dina prylar hem! När dagen är slut städar du din plats och tar med dig dina sopor och osålda prylar från loppisen. Det är inte tillåtet att lämna kvar några sopor eller prylar på området. För kvarlämnade sopor/prylar debiteras en sophanterings-avgift om 1000 kr.
-Vi tar inte ansvar för några som helst återköp oavsett orsak att det inte blev bra. Vi ansvarar bara för arrangemanget som sådant, hyrplatserna samt fika och toaletter.
-När du anländer till loppisen kommer du att få en blankett (se nedan), där du ska fylla i namn, adress, telefonnummer och personnummer. Detta krävs för att få sälja på loppis/marknad, enligt Lagen om Torg- och marknadshandel. Vi är skyldiga att spara alla blanketter i 7 år och ge skatteverket insyn i dessa om de frågar/önskar. Arrangören förbehåller sig även rätten att kontrollera legitimation på säljare, samt efterfråga och anteckna ursprung för de prylar som säljs. 


Vad får man sälja?

-Loppisplatserna är till för privatpersoner i stora salen (ca 60-70 platser) som vill sälja sina begagnade prylar. På dessa platser får du endast sälja second hand prylar, helt enkelt. Är du företag eller förening eller annan organisation ange det i din bokning (boka som företag).
-Vi har särskilda platser för dig som vill sälja närodlat, närproducerat och hantverk (ca 10 platser), du får platser vid cafét. Vid frågor ring +46760188875.
-Det är INTE tillåtet på någon platskategori att sälja mat, bullar, bröd ( ej heller sälja bröd, bullar och kakor i påsar ) eller dryck för direktförtäring, vapen (även luftvapen, knivar etc), levande djur eller något som är olagligt eller kan väcka anstöt, inte heller bedriva uthyrning eller lotterier, eller marknadsföra till konkurrerande verksamheter. Fråga alltid arrangören innan om du är osäker.
-Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare när som helst under dagen, som arrangören bedömer stör arrangemanget.