Boka Kvarnenloppis 

PREMIÄR: Kvarnenloppis i Mjölby lör 16 nov


Så här går det till!
 

Välkommen till Megaloppis i Mjölby med upp till 100 säljplatser.

- Alla platser på Kvarnen inomhusloppis bokas online.
- När du bokat din plats eller platser nedan går du till kundkorgen och bekräftar ditt köp genom att välja betalningsmetod och ange dina adressuppgifter. När du sen fått din orderbekräftelse betalar du omgående samma dag (betalas inte din order inom 24 h tas den bort) med swish, pg eller bg.
- När din betalning är registrerad är din plats bokad. Du får ett kvitto skickat till din e-post efter din betalning.
- Avbokning: Det går tyvärr inte att avboka en plats men ni kan överlåta det till någon annan eller sälja din plats om någon köar för en plats. Om arrangören ställer in får du förstås tillbaka din betalning.
-Om det är fullbokat kan du ställa dig på en köplats för att köpa en ev. avbokningsplats. Formulär finns på kontaktsidan.
-När platserna är fullbokade tar vi bort möjligheten att köpa plats online och meddelar detta på vår webbplats.
En vecka innan loppisen får du information via SMS om din plats, login lösenord till "säljare" och annat som är värt att veta.
- Viktigt: för att sälja och tjäna bra  krävs det många köpare så sprid gärna datum och tider om våra loppisar på sociala medier (@linkopingloppis.se) och genom mun till mun metoden till dina kompisar, arbetskamrater och släkt.

Boka din loppisplats nedan!
 

Här nedan bokar du din plats till loppisen lördag 16 nov. Egna bord, stola/ar och klädställning får tas med hemifrån, bord max 3 m. Gratis parkering för säljarna och kunder finns på baksidanoch vid Kvarnparken. Max 2 säljare per bord. Fräscha toaletter och fikamöjligheter finns i Gallerian.

Lägg dina produkter i varukorgen, gå sen till kundkorgen i högra hörnet och följ instruktioner för bokning och betalning.

OBS! Bokningar till Kvarnen 16 nov kan ej längre göras!


Välkommen att boka din plats på Kvarnen!