Linköping Cityloppis

Loppisar i Linköping City under sommaren!
 

Stuva bilen full eller kom som besökare till Linköpings cityloppis i S:t Larsparken på en av våra loppisdagar i sommar. Vi siktar på att bli Sveriges största Cityloppis och räknar med 2-2500 besökare till våra loppisar mitt i Linköping city. Glöm inte att boka din plats online innan loppisen den 6 juli.

Du hittar loppisen på S:t Larsparken i Linköping City - Storgatan/Ågatan/S:t Larsgatan. 
Lör 25 maj 10.00-15.00 (bokning online från 28 april kl. 10.00)
Lör 15 juni 10.00-15.00 (bokning online från  maj kl. 10.00) 
Lör 6 juli 10.00-15.00 (bokning online från 16 juni kl.10.00) 
Lör 31 aug 10.00-15.00 (bokning online från 7 juli kl.10.00) 

Cityloppis i Linköping city är ett säkert kort för dig som ska sälja på loppis! Hos oss vet du vad du får: En välskött och nymodig loppis med second-hand, vintage, återbruk, miljö och närodlat/närproducerat som ledord.

Totalt kan vi ta emot cirka 200 säljare per tillfälle.

Bord och klädställning får medtagas (vi har även bord och klädställning till uthyrning).

Närmaste parkering är i Åhléns garage ca: 50 meter från loppisen, p-avgift 15 kr i timman eller 85 kr per heldag. 

Läs skatteverkets brochyr om lagen om torghandel.

Priser

Hyrpriser:
En plats 280 kr - platsen är 3 m lång, eget bord och klädställning kan tas med eller hyras.
Dubbeplats 540 kr - platsen är 6 m lång, eget bord och klädställning kan tas med eller hyras.

Vi har begränsat med uthyrningssaker så först till kvarn gäller vid bokning.
Bord 75 kr
Klädställning 50 kr 
Vi har inga stolar för uthyrning

Gula västar = Arrangör

När du kommer till loppisen så följer du skyltarna på området och håller utkik efter våra medarbetare i gula reflexvästar. 
Platshänvisning: Våra medarbetare hänvisar er in på säljplatser vartefter ni anländer till loppisen. 
Parkering: Vi har även medarbetare som hänvisar till parkering i närområdet.
 

Fika

Fika, dricka och mat  finns att handla på närliggande caféer och restauranger samt S:t Lars kyrkans eget fik förstås.
 

Toaletter

Det finns toaletter att låna på närliggande restauranger, butiker och på kyrkan om den är öppen för allmänheten.
 

Väder o vind & inställda loppisar

Det finns inget dåligt loppisväder...vi har nästan alltid öppet! Om väderleksrapporten gissar på något regnstänk fungerar en enkel pressening, plastsäckar, partytält etc finfint att lägga över dina prylar tills solen tittar fram igen. Håll utkik på vår hemsida där vi skriver om ev. inställda loppisar pga av oväder, sjukdom eller annat.
 

Uppackning

När du fått din plats är det bara att börja plocka upp dina prylar i ditt eget tempo. Loppisar är ofta välbesökta och nästan alltid är det högtryck på försäljningen redan från start. Somliga loppisentusiaster är ivriga att fynda och vill gärna kika på dina grejor redan när du packar upp (och de första kunderna är oftast de som prutar hårdast) - avgör själv när du vill börja sälja. Ställ ut bord/klädställning först, innan du börjar sälja. Låt kunderna vänta utanför bordet. På så vis får du bättre kontroll över din försäljning. 
 

Vad får man sälja?

De vanliga loppisplatserna är till för privatpersoner som rensat hemma och vill sälja sina begagnade prylar. På dessa platser får du endast sälja begagnade prylar, helt enkelt. 

Vi har särskilda platser för dig som vill sälja närodlat, närproducerat eller hantverk.

Det är INTE tillåtet på någon platskategori att sälja mat eller dryck för direktförtäring, vapen (även luftvapen, knivar etc), levande djur eller något som är olagligt eller kan väcka anstöt, inte heller bedriva uthyrning eller lotterier, eller marknadsföra till konkurrerande verksamheter. Fråga alltid arrangören innan om du är osäker.

Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare när som helst under dagen, som arrangören bedömer stör arrangemanget.
 

Personuppgifter enligt lagen om Torghandel

När du anländer till loppisen kommer du att få en blankett, där du ska fylla i namn, adress, telefonnummer och personnummer. Detta krävs för att få sälja på loppis, enligt Lagen om Torg- och marknadshandel. Vi är skyldiga att spara alla blanketter i 7 år och ge skatteverket insyn i dessa om de frågar/önskar. Arrangören förbehåller sig även rätten att kontrollera legitimation på säljare, samt efterfråga och anteckna ursprung för de prylar som säljs. 

Här nedan kan du själv skriva ut blanketten och skriva i den i lugn o ro hemma så kan du ägna dig åt försäljning när du kommer till oss, det underlättar förstås för oss att du redan när du kommer är förberedd med blankett och betalning. Har du ingen skrivare får du en blankett att fylla i när du kommer till loppisen.
 

Städning

Städa och ta med dina prylar hem! När dagen är slut städar du din plats och tar med dig dina sopor och osålda prylar från loppisen. Det är inte tillåtet att lämna kvar några sopor eller prylar på området. För kvarlämnade sopor/prylar debiteras en sophanteringsavgift om 1000 kr.
 

Åka tidigare?

Nej, det går inte pga det trånga läget i parken. Det är alltså väldigt viktigt att du är kvar till kl. 15.00 för alla besökares skull samt för trängseln av bilar. Du kommer att få en tid i god tid innan loppisen (på SMS) då du ska last av och på för att det ska gå smidigt.
 

Återköp

Vi tar inte ansvar för några som helst återköp oavsett orsak att det inte blev bra. Vi ansvarar bara för arrangemanget som sådant, hyrplatserna samt fika och toaletter.