Bakluckeloppis Mjölby i samarbete med Mjölby AI/FF 

Nästa bakluckeloppis i Mjölby (Vifolkavallen)

Lördag 20 aug kl: 10-14
 

Östergötlands största bakluckeloppis i Mjölby - ett stenkast från E4:an
Nu är snart utomhussäsongen igång i Mjölby på Vifolkavallens grusplan. Loppisen kommer att vara begränsat till ca 200 platser (second-hand försäljning och marknadsstånd) att sälja på utomhus bakom sin bil (bakluckeloppis). Platser som  förbokas och betalas i förskott kostar 150 kr/plats och väljer du att betala på plas (ankomstdagen) så kostar det 250 kr/plats. Din plats bakom bilen är ca: 4 m. Behöver du el kostar det extra och du behöver ringa och delge ge oss detta. Behöver du bord har vi det att hyra för 100 kr (180x80) och en klädställning kostar 75 kr.
 


Till dig som besöker oss


Fri parkering och gratis inträde.
Fika/mackor/korv med bröd finns att köpa på loppisen (Mjölby AI/FF) och toalett finns att låna på idrottsplatsen
Gratisparkeringar finns utanför ishallen.
Lördagar 18 juni och 20 aug kl. 10.00-14.0o.
 

Så här går det till att boka din plats

-Boka din plats i webbshopen eller ring på 0760-188875 och boka din plats.
-Vid förskottsbetalning gäller, betalning = bokad plats. Ta med kvittot och visa när du kommer till loppisen.
-Det går tyvärr inte att avboka en plats men ni kan överlåta det till någon annan.
-Betalning för platsen och ev. bord och klädställning görs i webbshopen med swish postgiro/bankgiro.
-Om du inte har möjlighet att boka online kan du ringa in din bokning på 0760-188875, förskottsbetalning gäller även då med swish. 
- Egen stol, bord eller klädställning får medtagas.
-En ca: 4 m plats kostar 150 kr vid förskottsbetalning och drop-in betalning (loppisdagen) kostar 250 kr. Hyra bord kostar 100 kr och klädställning 75 kr.
-Bordens storlek är 180x80, inga saker får vara framför borden.
-Insläpp från 08.30 för säljarna.
-Det är viktigt att du är kvar till exakt kl. 14.00 för alla besökares skull.
-Städa och ta med dina prylar hem! När dagen är slut städar du din plats och tar med dig dina sopor och osålda prylar från loppisen. Det är inte tillåtet att lämna kvar några sopor eller prylar på området. För kvarlämnade sopor/prylar debiteras en sophanterings-avgift om 1000 kr.
-Vi tar inte ansvar för några som helst återköp oavsett orsak att det inte blev bra. Vi ansvarar bara för arrangemanget som sådant, hyrplatserna och toaletter.
-När du anländer till loppisen kommer du att få en blankett (se nedan), där du ska fylla i namn, adress, telefonnummer och personnummer. Detta krävs för att få sälja på loppis/marknad, enligt lagen om torg- och marknadshandel. Vi är skyldiga att spara alla blanketter i 7 år och ge skatteverket insyn i dessa om de frågar/önskar. Arrangören förbehåller sig även rätten att kontrollera legitimation på säljare, samt efterfråga och anteckna ursprung för de prylar som säljs.
 

Betala på plats - drop in betalning

Om du hellre vill betala på plats så kostar en plats 250 kr (boka på nätet och förskottsbetala kostar 150 kr/plats).


Vad får man sälja?

-Det är INTE tillåtet på någon platskategori att sälja mat, bullar, bröd ( ej heller sälja bröd, bullar och kakor i påsar ) eller dryck för direktförtäring, vapen (även luftvapen, knivar etc), levande djur eller något som är olagligt eller kan väcka anstöt, inte heller bedriva uthyrning eller lotterier, eller marknadsföra till konkurrerande verksamheter. Fråga alltid arrangören innan om du är osäker.
-Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare när som helst under dagen, som arrangören bedömer stör arrangemanget.


Datum 2022

Lördag 20 aug kl 10-14