Linköping Loppis 

Vi vill få fler att tänka återbruk

Vi vill gärna att era saker blir återanvändna och hoppas på att användbara och funktionella saker dyker upp i högre grad på våra loppisar. Saker jag tänker på är allt från kläder för barn och vuxna i bra skick, sport- och fritidsprylar, skridskor, pjäxor, skidor, hjälmar etc, husgeråd, porslin, tv, tv-spel, möbler (sånt som går att ta med i en bil), lampor och cyklar. Även byggprylar som blir över vid renovering typ tvättställ, diskhoar, mindre mängder virke, isolering och liknande är välkommet, liksom verktyg (både vanliga och eldrivna), trädgårdsgrejor som gräsklippare, häcksaxar mm. 

Närodlat, närproducerat och hantverk från trakten finns det förstås också plats för. I en värld av globalt miljökaos är det befriande med att det blir flera och mera som är aktiva med närproducerat och närodlat. Vi på Linköping Loppis jobbar för att bidra med att våra östgötska producenter och odlare ska få möjlighet att kunna sälja fantastisk mat, godsaker eller hantverk på våra loppisar.  

Egentligen passar det mesta att sälja på en loppis, huvudsaken är att vi lägger extra fokus på miljön, återbruk , närodlat, närproducerat och att vi har kul när vi säljer på loppis.