Linköping Loppis

Tjäna pengar till dig eller din förening/skolklass

Föreningar & skolklasser - sälj på vår Cupolenloppis!
Baka bröd, rensa förrådet, garderoben, vinden eller garaget och sälj dina saker till någon annan som behöver dem på våra loppisar. Gå ihop med föräldrarna i din förening/skolklass och sälj saker som ni inte längre använder (en plats/bord per familj). Skänk vinsten på loppisen till ditt barns lagkassa/klasskassa. Ett roligt inslag i vardagen och snabba pengar in till lag- och klasskassan. Vi ger 30 kr rabatt per bord/plats för alla Östgötalag/klasser som köper minst 15 platser på loppisen.

Vi anordnar sälj/bytardag på just din skola.
Oavsett om ni är förskola, lågstadie, mellanstadie, högstadie eller gymnasieskola kan vi hjälpa er att byta/sälja vidare kläder skor och jackor etc vidare till någon annan. Tänk på miljön och ge återbrukssamhället en rejäl kick. Vi hjälper er med allt från planering till genomförande.

Vi anordnar sälj/bytardag hos just din idrottsförening.
Oavsett om ni spelar fotboll, innebandy, handboll och andra idrotter så kan vi hjälpa er att se till så att fina träningskläder, skor, bollar, klubbor etc kommer till användning mer än en gång. Ge miljön en kick, en härlig dag att ses och  fynda kläder och skor och ett rejält tillskott i lagkassan. Vi hjälper er med allt från planering till genomförande.
 
Intresserad?
För priser, offerter och information kontakta oss.