Linköping Loppis

Streetloppis & Tjäna pengar till dig eller ditt barns idrottslag/skolklass

 Streetloppis - vill du ha streetloppis på din gata/gård?
Sälj på din gata med dina grannar i eller utanför ditt garage/hus/hyreshus, vi ordnar med marknadsföring, skyltar, kontakter med dina grannar, bord, klädhängare och inte minst runt 1000 besökare via vårat sociala nätverk allt för en lyckad streetloppis. Nu slipper du åka ut med alla dina saker till en bakluckeloppis, sälj hemma så kan du sälja mera och större saker också. Vi anordnar streetloppisar på vardagskvällar eller på helger under 22 april - 30 sep (ej i juli), du bestämmer när!  Priser och mer info i pdf-filen till höger.
Boka upp dig redan nu för din streetloppis, en given succé!
Vem har inte fullt på vinden/garaget/förråden? Äntligen ett riktigt roligt och kul sätt att bli av med alla sakerna/möblerna/verktygen/kläderna/leksakerna i förråden som du inte använder. Dessutom är det ett miljömärkt alternativ som ger klirr i kassan för dig och dina grannar. 

Föreningar & Skolklasser - sälj på vår Cupolenloppis!
Rensa förrådet, garderoben, vinden eller garaget och sälj dina saker till någon annan som behöver dem på våra loppisar i höst-vinter-vår. Gå ihop med föräldrarna i ett idrottslag/skolklass och sälj saker som ni inte längre använder (en plats/bord per familj). Skänk vinsten på loppisen till ditt barns lagkassa/klasskassa. Ett roligt inslag i vardagen och snabba pengar in till lag- och klasskassan. Vi ger 30 kr rabatt per bord/plats för alla Östgötalag/klasser som köper minst 15 platser på loppisen.

Vi anordnar sälj/bytardag på just din skola.
Oavsett om ni är förskola, lågstadie, mellanstadie, högstadie eller gymnasieskola kan vi hjälpa er att byta/sälja vidare kläder skor och jackor etc vidare till någon annan. Tänk på miljön och ge återbrukssamhället en rejäl kick. Vi hjälper er med allt från planering till genomförande.

Vi anordnar sälj/bytardag hos just din idrottsförening.
Oavsett om ni spelar fotboll, innebandy, handboll och andra idrotter så kan vi hjälpa er att se till så att fina träningskläder, skor, bollar, klubbor etc kommer till användning mer än en gång. Ge miljön en kick, en härlig dag att ses och  fynda kläder och skor och ett rejält tillskott i lagkassan. Vi hjälper er med allt från planering till genomförande.
 
Intresserad?
För priser, offerter och information kontakta oss.