Linköping Loppis 

Cupolen Loppis & Marknad


Så här går det till!
 

OBS! Vi har gjort en ändring av klädställningar till loppisarna framöver pga utrymmningsvägar och utrymmesskäl. Klädställning kan bara hyras av oss så du får inte ta med egen klädställning hemifrån.

- Alla platser inomhus på Cupolen bokas online.
- När du bokat din plats eller platser nedan går du till kundkorgen och bekräftar ditt köp genom att välja betalningsmetod och ange dina adressuppgifter. När du sen fått din orderbekräftelse betalar du omgående med swish, pg eller bg.
- När din betalning är registrerad är din plats bokad. Du får ett kvitto skickat till dig efter din betalning.
- Behöver du avboka tar vi en avbokningsavgift på 100 kr. Ingen återbetalning medges om du behöver boka av dagen innan eller samma dag som loppisen är. Om det finns köpare "på kö" som vill köpa din plats vid ev. avbokning kan vi förmedla detta!
-Om det är fullbokat kan du ställa dig på en köplats för att köpa en ev. avbokningsplats (skicka meddelande på kontaktsidan).
-När platserna är fullbokade tar vi bort möjligheten att köpa plats online och meddelar detta på vår webbplats.
- Viktigt: för att sälja och tjäna bra  krävs det många köpare så sprid gärna datum och tider om våra loppisar/marknader på sociala medier (@linkopingloppis.se) och genom mun till mun metoden till dina kompisar, arbetskamrater och släkt.
 

Fullsatt till den 30 mars, inga platser kvar att boka!